ZILE DE SARBATOARE LA DRAGASANI

 Primarul municipiului Drăgășani, Cristian Nedelcu, a dat startul celor două mari manifestări ale acestei toamne din întreg județul. Este vorba despre sărbătoarea “Culesul Viilor” și festivalul “Lăutarul”, festivități cu tradiție în zona de sud a județului Vâlcea.

La sărbătoarea „Culesul Viilor”,  au participat producători agricoli locali. La eveniment au fost invitați să urce pe scenă artiști cunoscuți din România: Mario Fresh,, trupa Voltaj, Niculina Stoican, Violeta Constantin și Cornel Cojocaru.

De asemenea, Sărbătoarea Festivalului ”Lăutarul” a luat startul cu traseul carului alegoric de la sediul primăriei și până la Palatul Culturii, acolo unde a fost amplasată o scena, iar concurenții și-au arătat talentul si au incantat publicul numeros.  Prima zi a festivalului i-a avut pe scenă pe membrii orchestrei Rapsodia vâlceană, dar și pe unii dintre cei mai apreciați soliști din județ – Anamaria Iorga, Ionela Petria, Cristina Udrea, Ana Maria Cârjan, Mioara Raica, Ionela Nicolae, Rodica Nicolescu si Luminita Tanasie.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img