ZAHARIA.COM, ZECI DE MAGAZINE CU MII DE PRODUSE

Cu 20 de ani in urma, intrun spatiu de 25 de mp si cu doar cateva produse, Constantin Zaharia a inceput o mica afacere, care a crescut cu fiecare an, deoarece, profitul, oricat de mic, il reinvestea, achizitionand alte produse noi. Astazi, in Rm Valcea, 3 magazine care insumeaza sute de metri patrati, gazduiesc mii de produse, de calitate superioara, la preturi de producator.

Sub brandul INGCO, Firma Zaharia.com  comercializeaza, en gros si en detail, aproape 6000 de scule si dispositive pentru uz industrial dar si casnic.

Pe langa magazinele din Valcea, produsele comercializate de firma Zaharia. Com se gasesc in toata tara

Cei peste 20 de ani de experienta constituie o baza solida pentru ca afacerea sa mearga mai departe, cu forte noi, alaturi de Constantin Zaharia venind urmatoarea generatie, cei doi fii ai sai.

Cele aproape 6000 de produse, care acopera o gama larga de domenii, precum, industrial, uz casnic si gospodaresc, casa si gradina, se gasesc in magazinele situate pe  Calea Bucuresti, numarul 266 si in Centrul Comercial Dovali, precum si in magazinele din Dragasani, Horezu, Balcesti, Babeni, Ionesti.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img