VALCENII SE TEM DE RADIATIILE 5G

Valcenii sunt ingrijorati de efectele nocive pe care le-ar putea avea radiatiile 5G asupra lor. De-a lungul timpului, in mediul online din întreaga lume au apărut diverse teorii ale conspirației. Unul dintre subiectele conspirationiste este chiar legat de tehnologia 5G si despre modul in care radiatiile acesteia ne afecteaza.

Tehnologia 5G este a 5-a generație de rețea mobile wireless care a fost lansată în 2019 pentru a îmbunătăți telecomunicațiile și conectivitatea mobilă

Este un nou standard global ce permite un nou tip de rețea, care este conceput pentru a conecta practic toată lumea, inclusiv mașini și dispozitive.

Teoriile conspirației au acuzat 5G pentru tot, de la cancer la coronavirus, dar tind să se destrame la cea mai mică atingere a faptelor reale, insa 5G se bazează pe frecvențe radio care au fost folosite de zeci de ani. 

 Astfel, Îngrijorările cu privire la efectele rețelei 5G asupra sănătății oamenilor nu reprezintă o amenințare, concluzie a unui studiu științific realizat de Comisia Internațională pentru Protecția împotriva Radiațiilor Neionizate.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img