VÂLCENII NU CRED ÎNTR-UN POSIBIL RĂZBOI

Tenisunile politico-militare dintre Rusia si Ucraina par sa atinga un nou apogeu dupa conflictul militar din anul 2014. Data fiind apartenenta Romaniei in Organizatia Tratatului Nord Atlantic perspectiva participarii Romaniei intr-un razboi armat nu trebuie exclusa.

De asemena, astazi a avut loc o sedinta a Consiliului Suprem de Apărare a Țării la Palatul Cotroceni. Președintele Klaus Iohannis și membrii CSAT au  discutat despre situația de securitate din apropierea granițelor României.

Astfel, in acest context,  i-am intrebat pe valceni in ce masura cred ca va avea loc un nou razboi aproape de granitele tarii noastre. Multi nu sunt la curent cu situatia actuala si nici nu par interesati de ce se intampla in tarile vecine Romaniei.

Desi recent, Statele Unite și Franța au anunțat că intenționează să trimită trupe suplimentare în România, Ministrul Apararii Vasile Dîncu,  înainte de ședința CSAT,a declarant  că „nu se pune problema unei intervenții militare a NATO în Ucraina. Totodată, el a subliniat că nu se pune problema ca România să trimită soldați sau echipamente în Ucraina și a subliniat că nu s-a discutat despre activarea rezerviștilor

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img