UNDE FUGIM ÎN CAZ DE ATAC AERIAN?

Unde fugim în caz de atac aerian? Vâlcea are 89 de buncăre, conform unei situații a IGSU. Cele mai multe adăposturi de protecție civilă se află în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Reporterii Antena 3 Vâlcea au intrat în câteva asemenea adăposturi pentru a vedea în ce stare sunt acestea.

La nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea, cele mai multe adăposturi de protecție civilă se află la subsolurile unor blocuri de locuințe. Unele dintre ele nu au mai fost îmbunătățite încă din anii 80.

După ce deschizi ușa mare de metal, te întâmpină un puternic miros de mucegai. Odată depășit șocul, inaintezi în camera întunecoasă plină cu păianjeni și unde se face simțită și prezența rozătoarelor. Locatarii susțin că nu s-au mai făcut lucrări de întreținere sau igienizare de ani de zile.

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea  arata preocuparea constantă pentru adăposturile de protecţie civilă. Întrucât este vorba de o implicare financiară substanţială, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea va  ține cont pentru programele de investiții viitoare cat si pe linia axelor de finanţare europeană în care să se poată încadra această investiţie complexă.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img