TESTARE GRATUITĂ LA MIHĂEȘTI

In Romania incidenţa imbolnavirii de cancer uterin este de 2,5 ori mai mare iar  mortalitatea de 4 ori mai mare decât media la nivelul Uniunii Europene. Din acest punct de vedere medicii recomandă ca orice femeie să îşi facă testul „Babeş-Papanicolau” macar o data pe an. Centrul Medical Mobil Renaşterea este prezent la Şcoala Buleta, din comuna Mihăeşti si ofera teste Papanicolau gratuite femeilor din localitate si nu numai.

De screening pot beneficia pe bază de programare inclusiv femeile din Rm. Vâlcea şi alte localităţi valcene. In acest demers Fundaţia Renaşterea asigura condiţiile necesare pentru tot ceea ce înseamnă conectare la sursa de apă şi energie electrică pentru a o pune în funcţiune această miniclinică pe roţi.

Procedura pentru depistarea cancerului uterin dureaza doar 3 minute iar rezultatele se obtin dupa 14 pana la 18 zile de la data recoltarii. Testarea se face pe baza de Certificat verde sau test negativ anticovid.

Testul este simplu, nedureros, dureaza doar 3 minute dar se face in anumite conditii despre care se pot afla informatii in momentul in care se face programarea, la numarul de telefon: 0756.713.652. Perioada pentru teste este între 16 noiembrie şi 10 decembrie iar daca exista solicitari, acest termen se poate prelungi.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img