Termeni si conditii de utilizare www.antena3valcea.ro

Termeni și condiții de utillizare a site-ului www.antena3valcea.ro

 1. Prin utilizarea acestui Site, www.antena3valcea.ro, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.
 2. Proprietatea Continutului
  Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile („Continut”) care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al SC VT MEDIA CITY GROUP SRL (companie inregistrata in evidentele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), sau al altora cu toate drepturile rezervate, cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a VT MEDIA CITY GROUP SRL sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului „Continutului”. De asemenea, va informam ca VT MEDIA CITY GROUP SRLisi va asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand daca este cazul, la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala, in judecata prin instantele penale.

Dreptul de administrare a site-ului si a continutului acestuia este detinut de catre VT MEDIA CITY GROUP SRL(companie inregistrata in evidentele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal).

 1. Utilizarea Site-ului
  VT MEDIA CITY GROUP SRL acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:
  Este interzis sa modificati, sa copiati, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul publicat de catre VT MEDIA CITY GROUP SRL in acest site, materiale protejate prin legile nationale si internationale de copyright, in alt mod decat cu acordul scris al VT MEDIA CITY GROUP SRL.
  Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. VT MEDIA CITY GROUP SRL va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii VT MEDIA CITY GROUP SRL sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului.
  Este interzisa redistribuirea vreunei pagini din site prin framing cu exceptia existentei unui acord scris din partea ORGANIZATORULUI cu privire la acceptul redistribuirii vreunei pagini.
  Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial fara acordul VT MEDIA CITY GROUP SRL.
 2. Confidentialitate
  Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin intermediul iDunic, posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.
  Utilizatorii si/sau vizitatorii site-ului nu vor prelua nicio informatie despre niciun alt utilizator al site-ului. In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra sa nu fie colectate, nu le trimiteti catre noi.
  In cazul in care nu specificati in mod explicit ca nu doriti ca VT MEDIA CITY GROUP SRLSA sa foloseasca datele dumneavoastra personale, acesta poate folosi aceste informatii in urmatoarele moduri: VT MEDIA CITY GROUP SRL poate stoca si prelucra datele dumneavoastra pentru a va intelege mai bine nevoile si pentru imbunatatirea produselor si serviciilor; organizatorul (sau o firma furnizoare sau o terta parte in numele VT MEDIA CITY GROUP SRL in legatura cu o promotie) va putea folosi datele dumneavoastra ca sa va contacteze; VT MEDIA CITY GROUP SRL va putea stoca si prelucra datele cu caracter personal pentru a trimite pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct; VT MEDIA CITY GROUP SRL va putea oferi unei terte parti informatia agregata, dar nu individuala despre utilizatorii platformei.
  In cazul in care doriti sa nu mai fiti contactati de catre noi sau doriti modificarea vreunei informatii furnizate catre noi, ne puteti contacta la contact@antena3valcea.ro
  VT MEDIA CITY GROUP SRL isi rezerva dreptul de a colecta automat informatii tehnice despre orice vizitator al site-ului, informatii care nu sunt personal identificabile.
  VT MEDIA CITY GROUP SRL isi rezerva dreptul de a stoca informatii pe computerele utilizatorilor, sub forma de cookie sau sub forma unui alt fisier similar.
 3. Lipsa garantiilor
  Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit fara a se oferi nicio garantie de niciun fel, fie aceasta expresa sau implicita.
 4. Exonerarea de Raspundere
  Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra. VT MEDIA CITY GROUP SRL si societatile sale afiliate, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. VT MEDIA CITY GROUP SRL nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nicio dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini, video sau audio de pe acest site.
 5. Link-uri pe site-urile unei terte parti
  Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit VT MEDIA CITY GROUP SRL. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. VT MEDIA CITY GROUP SRL nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, VT MEDIA CITY GROUP SRL isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:
  Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
  Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
  Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
  Nu ofera o securitate adecvata;
  Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau
  Sunt licentioase sau calomnioase.
  De asemenea, VT MEDIA CITY GROUP SRL nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea VT MEDIA CITY GROUP SRL
 6. Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare
  VT MEDIA CITY GROUP SRL poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.
  Sunteti de acord in asa fel incat Compania, la alegerea sa, sa inceteze sau sa intrerupa utilizarea de catre dvs. a site-ului la nerespectarea Termenilor de Utilizare. In momentul suspendarii sau incetarii respective, dumneavoastra trebuie (a) sa incetati utilizarea site-ului si (b) sa distrugeti orice copii facute dupa orice parte a continutului sau. Nu veti considera Compania raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva Companiei drept rezultat al (a) neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omitere din partea dvs. sau (b) incalcarii din partea dvs. a Termenilor de Utilizare si a legilor sau regulamentelor de aplicare.
  Utilizati acest site pe propria responsabilitate. Nici Compania, nici sucursalele, afiliatii, directorii sau managerii, nici agentiile sau tertii implicati in crearea, producerea sau livrarea site-ului, nu sunt responsabili pentru daunele directe, indirect, punitive, incidentale, special, logice sau alte daune legate de utilizarea acestui site sau a continutului, indiferent daca se realizeaza pe baza unui contract, responsabilitate stricta sau alta modalitate, chiar cu avertizarea privind posibilitatea unor astfel de daune.
 7. Legislatie aplicabila si Jurisdictie
  Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din, sau se vor referi la, sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.