TÂNĂR MORT ÎN CONDIȚII SUSPECTE, LA RM. VÂLCEA

In cursul zilei de 10 ianuarie un tanar in varsta de aproximativ de 30 de ani a fost gasit mort in autogara 1 Mai din Ramnicu Valcea. Desi  in mediul online  au aparut informatii conform carora pe fondul unui conflict intre acesta si un taximetrist, cel din urma l-ar fi lovit pe tanar cu o bata de basseball, lovitura care, s-ar fi dovedit fatala, acestea nu sunt confirmate de catre politie.

Totusi intrebat despre aceste zvonuri,  reprezentantul IPJ Valcea nu a putut oferi un raspuns clar in privinta veridicitatii acestora, fapt care nu face decat sa inflameze publicul valcean, care este deja intrigat de lipsa de reactie a autoritatilor.

Un vecin al parintilor baiatului, originar din comuna Stoenesti, care a asistat la inmormatarea acestuia a declarat ca se observau urme de lovituri asupra tanarului, informatie care este confirmata de cercetarile preliminare efectuate de catre medicii legisti.

Vom continua sa oferim noi informatii pe masura ce ancheta va continua, raportul final al autopsiei, care va lamuri conditiile mortii va fi finalizat in doua saptamani.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img