”SINGUR ÎNTRE LUMI”, PREMIERĂ MONDIALĂ

Sâmbătă 22 ianuarie, în Sala Mare a Teatrului Anton Pann a avut loc premiera spectacolului ”Singur între lumi” regia Vlad Trifaș. Gândită In urma cu cativa ani, ideea regizorului  Vlad Trifaș a prins contur acum și împreună cu Cosmin Pană, cel care a scris textul, cu o scenografiefantastica, semnată Gelu Rîșca și cu multă muncă din partea întregii echipe, actori, personal tehnic, costume, a iesit la rampă acest spectacol care s-a jucat în premieră mondială, la Teatrul Anton Pann.

Piesa Singur Intre lumi abordeaza o tema veche de cand lumea, iubirea insa in acest  spectacol, ideea ca Moartea să se îndrăgostească este genială a tinut publicul cu sufletul la gura timp de 2 ore fascinati de decor, de jocul actorilor dar si pentru a afla deznodamantul de neimaginat.

Succesul acestui spectacol se datorează excelentei colaborări care s-a stabilit între regizor, scenograf, actorii teatrului Anton Pann dar si actorii colaboratori ai Teatrul ”George Ciprian” din Buzau, Bogdan Farcas care il intruchhipeaza pe  Domnul Moarte, actor al carui talent este recunoscut la nivel international.

AMBIANTA BOGDAN

Distribuția piesei in care joaca aproape toata trupa teatrului ANTON pANN ii aduce pe scena peBianca Cuculici, Tudor Andronic, Ștefan Pavel, Andrei Cătălin, Reka Szasz, Costas Mincu, Mihaela Mardare, Cosmin Pană și Alexandru Beteringhe care poarta  costume spectaculoase create de catre Iolanda Mutu si performeaza in decorul imaginat de scenograful Gelu Rîșca, un adevarat vrajitor care a reusit cu un buget foarte mic sa realizeze in doar 10 zile un decor magnific.

Spectatorii au aplaudat minute in sir iar actorii au facut mai multe iesiri la rampa pentru a multumi publicului.

Printre spectatori s-a aflat si actrita Daniela Nane care colaboreaza cu teatrul Anton Pann ca regizor.

Spectacolul,”Singur între lumi” este un spectacol care invită publicul să-și imagineze cum Moartea s-ar putea îndrăgosti dar si la reflecție asupra regulilor lumii in care traim sau am putea trai.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img