SFÂNTUL VALENTIN, PROTECTORUL ÎNDRĂGOSTIȚILOR

Sfântul Valentin este un martir declarat ca sfânt al creștinilor romano-catolici, care a trăit în secolul III, în Italia.  Împăratul roman din acele vremuri era convins că bărbaţii ar fi soldaţi mult mai buni, dacă nu ar fi avut logodnice sau soţii, de aceea a interzis căsătoriile. In schimb, Preotul Valentin ii casatorea in secret pe tinerii care plecau in razboaie. Acesta a murit la data de 14 februarie 269 la Roma. De cativa ani buni si romanii au imprumutat aceasta sarbatoare de la americani.

Din cauza faptului ca anul acesta sarbatoarea a picat luni, sau a fost mai innorat afara nu au fost multe perechi sa vina la inimimioarele deja traditionale din centrul Ramnicului,  sa imortalizeze intro fotografie, acasta zi

Pentru cei care inca nu au o idee de cadou pentru fiinta iubita, florariile si cofetariile din Ramnic au cateva sugestii.

Cu un fir de trandafir si cu o declaratie sincera, orice indragostit poate sa-si exprime dragostea fata de fiinta iubita, in orice zi, nu doar pe 14 februarie.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img