SEMNE IDENTITARE – Serie de evenimente culturale dedicate Zilei Naționale a României

Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România și partenerii săi organizează în data de 1 decembrie o serie de evenimente culturale în cinstea Zilei Naționale a României.

Astfel, în Galeria Cozia Pasaj 2la ora 13:00 va avea loc vernisajul Salonului Anual al Fotoclubului „Floarea de Colț”, organizat de membrii fotoclubului în parteneriat cu Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România și cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

SEMNE IDENTITARE: unitate și identitate națională

La ora 14:00, în Galeria Cozia Pasaj 1, va fi vernisată expoziția de grup a artiștilor profesioniști, organizată de Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România în parteneriat cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea și intitulată, după cum ne-am obișnuit, „SEMNE IDENTITARE”. Această expoziție ocupă de asemenea și spațiul expozițional al Galeriei Artex.

Veți putea admira lucrările a 37 de artiști profesioniști, membrii ai filialei și invitații lor din țară, fiecare ilustrând într-o mare varietate de stiluri și interpretări personale ideile de unitate și identitate națională a românilor.

Artiștilor li se adaugă în calitate de invitați copiii de la Cercul de Pictură al Parohiei Ortodoxe „Sf.Mihail și Gavriil” din comuna Sălătrucel, profesor îndrumător Aurora Filigean.

Iar la ora 14:30, în Galeria Artex va urma festivitatea de premiere a celor 20 de tineri câștigători ai concursului de pictură organizat de Asociația Pro Valores în parteneriat cu Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România, purtând de asemenea titlul „SEMNE IDENTITARE”, precum și deschiderea unei mici expoziții cu lucrările acestora.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img