Securea războiului rămâne la primăria Râmnicu Vâlcea

Securea războiului nu a fost îngropată nici acum la Primăria Râmnicului. Apele sunt din nou tulburi, după ce primarul Mircia Gutău a reușit să obțină majoritate în consiliul local alături de viceprimarul Gheorghiu, în defavoarea liberalilor.

Este cunoscut faptul că de la înființarea noului Consiliu Local, actualul edil și Virgil Pîrvulescu, unul dintre viceprimarii Râmnicului, profită de fiecare ocazie să-și arunce săgeți otrăvite, iar ședintele de Consiliu Loca au devenit un adevărat spectacol. Rivalitățile politice și-au spus cuvântul în cadrul primăriei, afectând astfel multe proiecte importante.


Prezent în emisiunea Analiza Zilei, Mircia Gutău spune că noua majoritate din CL este una sănătoasă, dar nu poate fi vorba despre o alianță politică între cele trei partide.
Mai mult, primarul Gutău consideră că membrii PNL pun mai presus de orice interesele politice.


Potrivit primarului, de curând, împrumutul primăriei pentru cofinanțarea proiectului europen ce presupune izolarea termică a mai multor blocuri din Râmnic a fost blocat de Prefectură, la comanda viceprimarului liberal. Astfel, se oservă că fiecare decizie și hotărâre naște neînțelegeri între cei doi.


Situația actuală din Consiliul local al primăriei Râmnicu Vâlcea și rivalitățile politice nu vor face decât să îngreuneze procedurile administrative în dezavantajul cetățenilor.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img