Școala de vară ”BREVIS” la Parohia Dăești

Sub patronajul Arhiepiscopiei Ramnicului cu binecuvantarea IPS Varsanufie, la Parohia Dăești 1 din Protopopiatul Călimănești se desfășoară activități catehetice, culturale, artistice și duhovnicești în cadrul Școlii de Vară ,,BREVIS”. Parintele Paroh Dumitru Codrut Scurtu, inzestrat cu har si dragoste pentru copii, cu simt artistic si ludic reuseste sa-i faca pe cei mici sa desluseasca mai usor, tainele interpretarii muzicii la diferite instrumente.

La aceste activitati participa peste 60 de copii din cadrul parohiei cât și din alte localitati din judet. Părinţii vin si de la zeci de km sa-i aduca pe copii la aceste activitati care se desfasoara in aer liber pentru a-i tine departe, pe cat posibil, de la tentatia de a sta cu ochii in ecranele telefoanelor sau calculatoarelor

În cadrul acestor întâlniri sunt descoperite și dezvoltate prin metoda ludică muzicală capacitățile interpretative ale copiilor.

Alaturi de parintele paroh este și prof. Monica Valentina Scurtu, care ii invata pe copii sa cante cu vocile lor cristaline ca de ingeri.


Cei doi dascali sunt motivati in actiunile lor de entuziasmul copiilor si dorinta de a invata mereu lucruri noi, fapt care le ofera energia de a organiza an de an aceste activități, in cadrul Scolii de vara ,,BREVIS”.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img