Sală de educație fizică pentru elevii din Stoenești

Primarul comunei Stoenești, Gheorghe Dumbravă, a anunțat miercuri, 19 octombrie că elevii din Stoenești se vor bucura de o sală de sport. Acest obiectiv a fost așteptat ani buni de către elevi și cadrele didactice din comună.

„Sala de educație fizică va fi pusă la dispoziția școlii noastre, mai ales pentru copiii noștri, în primul rând fiindcă aceștia nu vor mai ieși afară în frig pentru a face mișcare. Acum au un spațiu larg și generos care poate rivaliza cu orice școală din mediul urban. Nu avem termeni de comparație, sala de sport dispune de condiții adecvate. Prin urmare, baza materială-didactică a școlii noastre s-a întregit cu noua sală de educație fizică a cărei recepție a avut loc miercuri, 19 octombrie. Este o investiție care îndeplinește prevederile proiectului, lucrările sunt de bună calitate, iar la final voi preda cheile directorului școlii. Este un alt obiectiv important pentru comunitatea noastră, pentru copiii noștri”, a precizat primarul comunei Stoenești, Gheorghe Dumbravă.

Sala de educație fizică și sport s-a realizat cu fonduri atrase prin Compania Națională de Investiții și este construită în incinta Școlii Gimnaziale, pe o parte din amplasamentul actual al terenului de sport cu iarbă și este formată din sală de sport, vestiare, grupuri sanitare, spații tehnice.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img