SĂ SE FACĂ LUMINĂ, CU LEDURI DE UN MILION DE EURO !

In sedinta ordinara a consiliului local a fost votata modernizarea sistemului de iluminat public pe strazile din zona centrala a Ramnicului. Proiectul de hotarare a prezentat cateva necunoscute pentru consilierii locali PNL, in principal pentru viceprimarul Virgil Pîrvulescu. Acesta a criticat propunerea, motivand ca nu exista sufieciente date in proiect despre sursa de fiantare si perioada in care investitia va fi amortizata.

Primarul Mircia Gutau i-a raspuns consilierului PNL, spunand ca investitia va fi acoperita in totaliate cu ajutorul fondurilor europene. In plus acesta îi acuza pe consilerii locali pnl de lipsa de interes, deoarece, conform spuselor primarului, nu ar participa activ la sedintele in care se elabooreaza proiectele de investitii.

Vicepriamarul Andrei Gheorghiu a tinut sa intervina si el in discutie, acesta le-a reprosat consilierilor pnl ca se opun tot timpul cand vine vorba de aprobarea proiectelor ce tin de fondurile europene.

Primarul i-a oferit raspusul lui Gheorghiu. Edilul crede ca proiectele nu sunt agreate deoarece Gheorghiu este cel care se ocupa de fondurile europene in cadrul primariei.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img