RECRUTARI LA POLITIE

Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea organizeaza În perioada 18 octombrie – 5 noiembrie 2023, noi recrutari pentru tinerii care isi doresc o cariera in cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Toti candidatii care indeplinesc conditiile necesare, atat barbati cat si femei, se pot inscrie la o singură școală postliceală dintre cele 3 unitati pentru care se organizeaza recrutari.

 Şcoala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, Şcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” ClujNapoca si Şcoala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea sunt pregatite sa primeasca noii candidati.

 Din momentul confirmării înscrierii, candidații se pot prezenta, conform programului indicat pentru depunerea documentelor aferente dosarului de recrutare, până la data limită, respectiv 24 noiembrie 2023.

După încheierea probelor,  candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale, va avea loc examinarea medicală în perioada 20 decembrie 2023 – 25 ianuarie 2024.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img