RÂMNICU VÂLCEA INTRĂ ÎN SCENARIUL ROȘU

La nivelul județului Vâlcea lucrurile nu stau prea bine, incidența a ajuns la 3,43 la mia de locuitori, fiind înregistrate 1321 de îmbolnăviri. În acest moment, nu mai puțin de 17 localități ale județului se află în scenariul Roșu, cu rată de infectare de peste 3 la mia de locuitori.

Conform datelor transmise de Direcția de Sănătate Vâlcea, numărul infectaților cu virusul SARS- COVID-19 a depășit numărul celor vaccinați, astfel încât situația este destul de îngrijorătoare. Localnicii se întreabă când vom scăpa de pandemia care pare că nu ne mai dă pace. Unii dintre aceștia speră ca pandemia să dispară până la finalul lunii martie, în timp ce alții spun că nu vom scăpa de virusul ce ne dă atâtea bătăi de cap prea curând.

În privința vaccinului, din nou, părerile sunt împărțite. Unii oameni susțin că vaccinul ar fi soluția pentru înfrângerea virusului cât mai repede, iar alții sunt de părere că trecerea prin boală pentru a ne imuniza este cea mai bună variantă.

La nivelul județului Valcea există un număr de 385 paturi alocate pentru îngrijirea pacienților diagnosticați cu SARS-CoV-2. Centrele de evaluare COVID-19 se vor înființa în cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, Spitalului Municipal „ Costache Nicolescu” Dragașani și în cadrul Spitalului Orășenesc Horezu.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img