PROPUNERI PENTRU MODIFICAREA TAXELOR DE PARCARE

Viceprimarul ramnicului, Virgil Pîrvulescu considera ca taxarea locurilor de parcare in oras este excesiva. In acest sens, acesta a avut mai multe discutii cu ceatenii in scopul de a gasi solutii cat mai bune pentru toti locuitorii orasului.

Astfel printre cele mai inportante modificari propuse sunt:

fiecare apartament care are înregistrat minimum un autoturism la adresa respectivă, va beneficia de un loc de parcare gratuit;

micii întreprinzători care își desfășoară activitatea în spații proprietate sau închiriate pe raza orașului nostru, pentru autovehiculele deținute și care au masa maximă autorizată de până la 3.5 tone, vor avea posibilitatea de a achiziționa ecuson de parcare, valabil pe perioada timpului de lucru.

Mai mult acesta doreste ca proprietarii de autoturisme inregistrate la Directia de Impozite si Taxes sa beneficiaze de 30 minute loc de parcare gratuit în oricare dintre parcările cu plată, de pe raza Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Virgil Pîrvulescu sustine ca toate aceste masuri le va prezenta intr-o noua sedinta de consiliu local, pentru a fi discutate impreuna cu ceilalti membri.

In cee ace priveste banii obtinuti din incasarea taxelor pentru locurile de parcare, vicepriamrul doreste ca aceste sume sa fie folosite in scopul construirii de noi parcari supraetajate.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img