Proiectele de infrastructură, în plină desfășurare la Bălcești

În Bălcești, lucrările de modernizare infrastructurii rutiere sunt în curs de finalizare. În acest sens au fost modernizate drumurile de interes local, podețele, precum și trotuarele din localitate.

Constantin Aleca, primar Bălcești
”Proiectele pe care le avem în curs de implementare sunt în stadiul, unele de finalizare în procent de 99%. La modernizarea infrastructurii rutiere, asfltare și construire podețe acces propietăți și rigole de beton.”

De asemenea au început lucrări de modernizare la două școli din Bălcești. Astfel este vorba despre Școala Generală din Bălcești și Școala Generală Otetelișu. Totodată termenul estimat de finalizare ale celor două lucrări este primăvara anului viitor.

Constantin Aleca, primar Bălcești
”În ceea ce privește cele două școli privind reablitare, modernizare, dotare școala generală Otetelișu și școala generală de la Bălcești, lucrările au început de ceva vreme, cam de două luni la fiecare școală. Pe undeva prin iarnă spre primăvara, cele două școli vor fi complet reabilitate și dotate cu tot ce trebuie.”

Mai mult, primarul Constantin Aleca, are în plan amenajarea tuturor parcurilor din localitate. Acestea fiind centre istorice se încadrează pentru obținerea de fonduri destinate unor astfel de construcții.

Constantin Aleca, primar Bălcești
”Exercițiul bugetar 2021-2027 este pe centre istorice. Noi avem centrul Bălceștiului, este încadrat la monumente istorice, categoria B. Finalmente toate parcurile din Bălcești, cele patru părculețe, să fie modernizate așa cum trebuie pentru un orășel, și contruirea de locuri de joacă moderne pentru copii.”

Autoritățile speră, ca prin aceste investiții, prestigiul orașului să crească, iar locuitorii să se poată bucura de condiții mai bune.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img