Proiecte și lucrări pentru modernizarea centrului stațiunii Voineasa

În stațiunea Voineasa se execută lucrări pentru construirea unui pod de beton armat peste râul Lotru, în centrul localității, în punctul „La Piață”.

După finalizarea acestei investiții, primarul își dorește să reabiliteze, cu fonduri obținute prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, două parcări din centrul localității. 

Vrem să modificăm două parcări. Deocamdată suntem condiționați cu pod, pentru că are niște rampe pe parte cu parcările și dacă nu ținem cont de ele nu vom pute realiza ce e aici. Încercăm să schimbăm amenajare peisagistică a celor două parcări, inclusiv faleza de pe partea dreaptă a râului lotru”, a declarat primarul Gabriel Năstăsescu.

De asemenea, prin programul național „Anghel Saligny” primarul Năstăsescu a depus și un proiect pentru introducerea sistemului de canalizare pe cinci străzi din Voineasa, iar prin Agenția Fondului de Mediu sunt deja depuse proiecte ce presupun eficiența energetică pentru sediul primăriei, dar și pentru dispensarul din localitate.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img