PRIMARIA RAMNICULUI, PREGATIRI INTENSE PENTRU TARGUL DE CRACIUN

Primaria Ramnicului va organiza si anul acesta targul  de craciun in centrul orasului. Pe langa obisnuitul targ, administratia va organiza si un eveniment special in ajunul sarbatoarei Sf. Nicolae.

In oras se lucreaza de zor pentru montarea luminitelor de craciun, care vor fi aprinse cu ocazia sarbatoririi zilei nationale, de 1 decembrie.

In plus, primaria va organia pe 23 decembrie un eveniment dedicat celor mici. Acestia vor avea ocazia sa-l intalneasca pe Mos Craciun in centrul ramnicului.

De la 1 decembrie, in squarul din centrul orasului se vor deschide celebrele cabanute de craciun, unde oamenii vor putea achizitiona produse specifice acestei perioade. Anul acesta vor exista 26 de cabanute functionale pe toata perioada targului.

La evenimentele organizate cu ocazia targului de craciun si a trecerii intre ani vor putea participa toti cetatenii, indiferent daca sunt vaccinati sau nevaccinati, insa, administratia locala doreste impunerea  certificatului verde pentru toti  comerciantii care vor participa la targul de carciun.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img