PLASMO-LASER, TRATAMENTUL PARADONTOZEI DOAR LA DENTA CLINIC!

Paradontoza se numara printre cele mai mai grave boli ale danturii. Echipa medicala Denta Clinic semnaleaza importanta tratarii bolii parodontale si astfel, pune la dispotzitia clientolor sai o metoda inovativa  de tratament a paradontozei numita plasmo-laser.

Acest tip de tratament se poate face intr-o singura sedinta, ce consta in trei etape. La inceput medicii cu experienta vasta in domeniu vor efectua un detartaj al cavitatii bucale, in continuare se va realiza o curatare a pungilor paradontale prin intermediul unui fascicol laser, iar in final tartamentul se incheie prin recoltarea de sange pentru a putea fi separata  plasma trombocitara de sange.

Tratamentul paradontozei  prin intermediul infiltratiilor cu plasma imbogatita cu trombocite este foarte eficient , deoarece plasma contine elemnte esentiale pentru susinerea celuleor, cum ar fi vitamine, substante nutritionale, hormoni, saruri minerale si proteine.

Medicii Denta Clinic recomanda efectuarea tratamentului o data la 6 luni, mai mult clinica le ofera clientilor care apeleaza la servicii pe baza de implanturi, tratament gratuit pe o perioada de un an.

Denta Clinic vine in ajutorul personaleor care, din nefericire, in urma agravarii bolii paradontale isi pierd dantura.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img