PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE EVAZIUNE FISCALĂ

Astazi, 2 februarie , polițiștii serviciilor de investigare a criminalității economice din Vâlcea și Prahova, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, au deschis un dosar penal în urma căruia se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de evaziune fiscală.  Până acum s-au efectuat 4 percheziții domiciliare, 2 în județul Vâlcea și 2 în județul Prahova.

Domiciliile a 3 persoane care își desfășurau activitățile au fost “călcate” de mascați. Unul dintre aceștia  ar fi un fost consilier local.

De asemenea, a fost descoperit că și sediul social al unei firme comitea infracțiunea de evaziune fiscal.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2011-2016, reprezentații unei firme de construcții, din județul Vâlcea, ar fi ascuns bunuri sau surse impozabile și nu ar fi evidențiat veniturile obținute în documentele justificative, fiind cauzat un prejudiciu statului de peste 780.000 de lei.

De la locațiile vizate, au fost ridicate mai multe mijloace de probă, de interes în cauză.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Serviciului Criminalistic și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img