O nouă facilitate pentru reducerea birocrației în Râmnic. Ecusoanele pentru parcările de reşedinţă se pot obţine sau prelungi online

Locuitorii din Râmnicu Vâlcea pot obține sau pot își pot prelungi ecusoanele de parcare de reședință în variantă online pe site-ul primăriei.

Facilitatea a fost dezvoltată în cadrul proiectului „Servicii informatice integrate pentru simplificarea procedurilor on-line și reducerea birocrației la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea”.

Pentru aceasta, solicitantul trebuie să acceseze pe site-ul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea – www.primariavl.ro – secțiunea „Servicii electronice” și apoi calea „Servicii electronice” – „Serviciul Autorizări Activități Comerciale, Evenimente Publice” – „Cerere prelungire/atribuire ecuson de parcare rezidențială”.

Pe site există și posibilitatea de a afla ce documente sunt necesare fiecărui tip de ecuson de parcare şi de a completa formularele aferente, informează Primăria Râmnicu Vâlcea într-un comunicat de presă. 

1. Secțiunea „Servicii electronice”
2. Calea „Servicii electronice”
3. „Serviciul Autorizări Activități Comerciale, Evenimente Publice”
4. „Cerere prelungire/atribuire ecuson de parcare rezidențială”.

Proiectul „Servicii informatice integrate pentru simplificarea procedurilor on-line şi reducerea birocraţiei la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea” a devenit operaţional în luna octombrie a acestui an în urma unei finanţări în baza Programului Operaţional Capacitate Administrativă (POCA), având o valoare totală de aprximativ 3 milioane de lei.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img