Mihai Blejan: Visul meu este să văd drumurile asfaltate

Primarul comunei Scundu, Mihai Blejan, ia atitudine în ceea ce privește asfaltarea tuturor drumurilor comunale. Astfel, toate drumurile comunale sunt balastate cu bani alocați din bugetul local. Edilul speră să obțină fonduri pentru demararea proiectului de asfaltare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

„Asfaltarea drumurilor este un proiect foarte important. Acest proiect de asfaltare a tuturor drumurilor comunale care a fost depus mai întâi în faimosul program FDI, ulterior a fost prins la CNI şi acum pe noul program PNI „Anghel Saligny”. În prezent, avem în derulare amenajarea acestor drumuri comunale prin balastare integrală. Visul meu este să văd drumurile asfaltate, apa şi canalizarea, o şcoală şi un cămin cultural modern. În acest sens, pentru mine şi echipa primăriei programele guvernamentale şi europene sunt prioritare”, a declarat primarul comunei Scundu, Mihai Blejan.

De asemenea, Consiliul Județean Vâlcea efectuează, în comuna Scundu, lucrări de reabilitate a zonelor afectate de alunecări de teren pe drumul județean 645.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img