Lucrări în desfășurare la centrul de zi pentru persoane vârstnice din Lungești

În comuna Lungești, continuă lucrările la centrul de zi pentru persoane vârstnice.

Aici se vor construi cabinete medicale de consiliere socială și psihologică, săli de masaj și kinetoterapie, o sală de spectacole, dar și o sală de mese, la care vor avea acces persoanele vârstnice din Lungești, dar și cele din afara localității. Centrul din satul Fumureni va avea o capacitate de aproximativ 60 de persoane.

La acest centru de zi, cei de vârsta a treia vor putea beneficia de tratamente de kinetoterapie, masaj, mini jacuzzi și mini SPA. Se va amenaja un cabinet psihologic și de asistență socială, vom angaja un asistent medical care să ofere consultații sau recomandări către medici de specialitate, dar și un kinetoterapeut. De asemenea, vom face și o sală de spectacole cu toate dotările necesare, unde se vor susţine piese de teatru şi aniversări”, a declarat primarul Tiberiu Costea.

Primarul crede că centrul va fi deschis în vara anului viitor

După evoluția lucrărilor, cred că în iunie-iulie anul viitor vom putea deschide porțile acestui centru. Este foarte mult de lucru, pentru că e un proiect de anvergură, o clădire pe două nivele. Vom monta chiar si un lift pentru persoanele cu dizabilități, ceea ce presupune mai multă muncă”, adaugă primarul comunei Lungești.

Acest proiect are o valoare de un milion de euro și a fost accesat prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img