Lucrări de îmbunătățire a infrastructurii rutiere în cartierul Nord și pe Calea lui Traian Sud

La acest moment sunt în derulare mai multe lucrări de îmbunătățire a infrastructurii rutiere din municipiu.

Pe strada Mărășești, lucrările de lărgire a carosabilului se află în stadiu final pe porțiunea cuprinsă între străzile Matei Basarab și Doctor Hacman, cu o lungime de aproximativ 150 m. Ulterior, pe zona carosabilă se vor amenaja locuri de parcare paralel cu axul drumului, informează Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

O altă lucrare asemănătoare vizează zona de Sud din Calea lui Traian, în vecinătatea Inspectoratului Județean de Jandarmi, unde se extinde partea carosabilă cu o bandă destinată parcării în lung a autovehiculelor pe o lungime de aproximativ o jumătate de kilometru. Potrivit biroului de presă al primăriei Râmnicului, lucrările sunt estimate a se încheia până la finele acestei luni. 

Tot aici, urmează să se amplaseze o nouă stație de autobuz în cadrul proiectului cu fonduri europene se află în stadiu final „Modernizarea stațiilor de îmbarcare/debarcare, echiparea mijloacelor de transport în comun și dezvoltarea unui centru utilat cu un sistem de management al traficului general în Municipiul Râmnicu Vâlcea”.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img