Lipsa finanțărilor afectează zonele turistice

Turismul din localitatea Voineasa, una dintre cele mai frumoase zone din județul Vâlcea, suferă din cauza lipsei finanțărilor europene și guvernamentale. De altfel, tot mai mulți primari spun că majoritatea proiectelor rămân la nivel de dorință din cauza lipsei de bani. Mulți apelează la Compania Națională de Investiții, dar nici aici nu prea au succes, iar proietele rămân doar în stadii incipiente, închise în sertare.

Pe de altă parte, în Voineasa, în prezent, se lucrează la modernizrea sediului primăriei, dar și la reabilitarea trotuarelor.

De asemenea, administrația locală are în plan dezvoltarea stațiunii Voineasa ce are un potențial turistic crescut, prin amenajarea unui bazin de înot, proiect ce se află deocamdată pe lista de sinteză a Companiei Naționale de Investiții. Astfel, încă nu se poate vorbi cert despre realizarea sau demararea proiectului.

Primaru Năstăsescu are în vedere și infrasturctura din localitate, fără de care stațiunea nu își poate atinge adevăratul potențial turistic.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img