Laurențiu Cazan: Proiectul ADI-APA a fost depus la Ministerul Fondurilor Europene

Proiectul ADI- APA, „cel mai important proiect al județului Vâlcea, în valoare de peste 200 de milioane de euro” a fost depus la Ministerul Fondurilor Europene marți, 16 noiembrie, a anunțat deputatul PNL Laurențiu Cazan.

Am discutat la Ministerul Fondurilor Europene cu secretarul de stat, Cristian Roman, și cu doamna Cecilia Văduva, secretar general adjunct, despre importanța capitală a acestui proiect. Am primit asigurări că proiectul se va implementa în termenii corecți, spre satisfacția locuitorilor din orașele și comunele care vor beneficia de investițiile lui majore”, a transmis deputatul PNL prin intermediul unei rețele de socializare.

Potrivit acestuia, proiectul ADI-APA va face posibil ca în Vâlcea să se realizeze lucrări de extindere a rețelelor de alimentare cu apă, reabilitarea conductelor deteriorate sau introducerea unor conducte noi, dar și modernizarea stațiilor de tratare.

Sursă foto: Facebook Laurențiu Nicolae Cazan

Proiectul aduce nivelul de civilizație european în zeci de mii de gospodării ale cetățenilor vâlceni. Propune un standard nou, aduce apa și canalizarea, care lipseau cu desăvârșire sau erau blocate de investiții incomplete. Aceste lucrări de modernizare ridică standardul de locuire și creează locuri de muncă pentru vâlceni, micșorează diferențele dintre sat și oraș, în timp ce diminuează costurile de exploatare”, mai adaugă Laurențiu Cazan.

Laurențiu Cazan consideră că Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, Apavil și Asociația ADI –APA sunt cei mai importanți actori ai acestui proiect european.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img