IPJ Vâlcea: O fată de 22 de ani a fost prinsă sub influența drogurilor la volan

O tânără de 22 de ani a fost prinsă sub influența drogurilor la volan în seara zilei de 29 ianuarie, pe DN 64 în Vlădești.

„Tânăra a fost supusă testării cu aparatul DrugTest, iar în urma testării rezultatul a fost pozitiv pentru substanța Ecstasy”, informează IPJ Vâlcea.

Aceasta a fost condusă la o unitate spitalicească unde i s-au recoltat probe biologice pentru determinarea cu exactitate a substanțelor consumate. De asemenea, pe numele tinerei s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Sursă foto: IPJ Vâlcea

Acțiuni pe linie rutieră

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii vâlceni au acționat la nivelul județului pentru prevenirea și combaterea producerii de evenimente rutiere pe fondul consumului de alcool și al substanțelor psihoactive.

În urma activităților de verificare în trafic, polițiștii rutieri vâlceni au aplicat 471 de amenzi privind circulația pe drumurile publice și, mai mult, au fost constatate și 9 infracțiuni la regimul rutier. Totodată au fost reținute 103 de permise de conducere, 11 pentru consumul de alcool și 1 pentru consumul de alte substanțe.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img