Investiție finalizată la Roești

La începutul lunii noiembrie, s-a inaugurat drumul comunal DC 112 din comuna Roești. Drumul a fost modernizat pe o suprafață de 3,5 kilometri și, de asemenea, s-a construit și un pod peste Valea Olteanca. Investiția de 9 milioane de lei a fost finanțată cu fonduri guvernamentale prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL II).

Pe acest drum au început lucrările acum doi ani de zile, dar acestea au fost greoaie, deoarece jumătate din drum a fost de pământ, cu foarte multe alunecări de teren și cu zone de deal. Drumul acesta face legătura între comuna Roești și comuna Pesceana și scurtează distanțele pe care șoferii erau nevoiți să le parcurgă în această parte a județului”, a declarat primarul comunei Roești, Gheorghe Drăghici.

Potrivit președintelui CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, acest drum este unul important, deoarece creează accesul către locația unde va fi construit depozitul ecologic de deșeuri de la Roești, investiție pe care CJ Vâlcea o va realiza cu fonduri europene.

Felicit administrația locală și pe domnul primar Gheorghe Drăghici, pentru realizarea acestui drum modern, care asigură legătura cu localitatea Pesceana și pe care vâlcenii vor putea circula în siguranță”, a mai transmis președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, prezent la inaugurarea investiției

DC112 face legătura cu comuna Pesceana și are ieșire la drumul județean DJ 766A.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img