Intervenție ISU Vâlcea la etajul 10. Pompierii au fost nevoiți să intre pe geamul de la balcon

Un bărbat de 58 de ani a fost găsit decedat într-un apartament situat la etajul 10 al unui bloc din Râmnicu Vâlcea. Potrivit ISU Vâlcea, pompierii au reușit să pătrundă în apartament prin fereastra de la balcon.

Angajații din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați  să intervină joi, 10 februarie, în jurul orei 23. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, descarcerarea și autoplatforma de lucru la înălțime.

Bărbatul decedat lucra ca șef de garaj la o societate de transport în comun din Râmnicu Vâlcea. Colegii de muncă au fost cei care au anunțat autoritățile, întrucât bărbatul nu a venit la muncă și nu putea fi contactat telefonic.

„Din păcate, persoana în cauză a fost găsite fără semne vitale, decesul acesteia fiind declarat de către medicul de la ambulanță”, informează ISU Vâlcea. Cadavrul acestuia a fost transportat la Spital de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei. Conform IPJ Vâlcea, din primele date acesta nu prezenta urme de violență sau leziuni.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img