Inspectorul șef al ISU Vâlcea, decorat de președintele României

Inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea, colonel dr. ing. Pascaru Dan, a primit de la Președintele României „Ordinul Meritul Sanitar” în grad de Cavaler. 

Înalta distincţie a fost înmânată la Palatul Cotroceni, în data de 30 noiembrie, în semn de apreciere pentru profesionalismul de care a dat dovadă și pentru efortul important depus în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de Covid-19. La ceremonie au fost prezenți și premierul Nicolae Ciucă, ministrul Apărării și ministrul Afacerilor Interne.

Ofițeri și subofițeri avansați înainte de termen

De asemenea, doi ofițeri și patru subofițeri din cadrul inspectoratului au fost avansați înainte de termen, la gradul următor, pentru aprecierea faptelor deosebite săvârșite pe timpul misiunilor încredințate sau în sprijinul acestora și a rezultatelor meritorii obținute în activitatea desfășurată.

La ceas de sărbătoare pentru toți românii, pompierii militari vâlceni vă transmit cele mai sincere și călduroase urări de sănătate, împliniri și bucurii alături de familie și prieteni, însoțite de un călduros – La mulți ani!”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img