Firma DIANA, de 30 de ani în mijlocul comunității

Diana, de 30 de ani creste continuu in mijlocul comunitatii. Cu ocazia acestui eveniment deosebit, valcenii sunt invitati sa sarbatoreste zilele acestea impreuna, in scuarul mircea cel batran, cu muzica de exceptie si atmosfera de zile mari.

Astazi, sarbatoarea incepe cu un spectacol musical sustinut de scoala populara de arte, indrumator profesor de canto Camelia Clavac, un spectacol musical sustinut de elevii liceului Victor Giuleanu si de BellMusic, indrumator prof. Robert Palsu, urmat de un concert de muzica populara sustinut de  Emilia Dorobantu. Seara se va incheia cu recitalul  oferit de ANDRA.  

Sambata, 11 septembrie, pe scena amplasata in centrul Ramnicului  vor urca de elevii  liceului Victor Giuleanu, indrumator prof. Robert Palsu,  dupa care va urma un spectacol musical sustinut de IULIANA BEREGOI. Seara se va incheia cu recitalul sustinut de ALEXANDRA Ungureanu.

In cea de-a treia zi, duminica, 12 septembrie, sarbatoarea continua cu un spectacol musical sustinut de elevii scolii populare de arte indrumator profesor de canto Camelia Clavac, urmat de concerte sustinute de REBEKA, NICOLETA NUCA si  HORIA BRENCIU. Evenimentul va fi prezentat de actorul valceanTACHE FLORESCU. Spectacolele incep zilnic de la ora 19.

Pe parcursul evenimentului, atmosfera spectacolelor va fi completata cu  o oferta variata de produse gastronomice dintre cele mai variate si mai gustoase. Zona de street food va fi deschisa zilnic de la ora 16. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei municipiului Rm. Valcea iar  accesul publicului este gratuit.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img