EXPLOZIE CU MORȚI ȘI RĂNIȚI LA UZINA DE ARMAMENT BĂBENI

Ieri, in jurul orei 16:30   La Uzina Mecanica din oras a avut loc o explozie, in urma careia 4 persoane au decedat, iar alte trei au fost transportate de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale.

Deflagratia s-a produs in timp ce muncitorii  incercau sa dezamorseze o mina antipersonal care a explodat. Din informatiile oferite de Prefectura, cauza exploziei o reprezinta nerespectarea procedurilor. Potrivit prefectului de Valcea In camera unde se asaneaza mine trebuia sa se afle  o singura persoana.

Atat parchetul de pe langa Tribunalul Ramnicu Valcea, cat si Inspectoratul Teritorial de Munca desfasoara anchete pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs tragedia, precum si daca exista o culpa care a generat accidentul.

Astfel de evenimente, deloc singulare, scot la iveala nereguli care au ca urmari pierderi de vieti omenesti . Dupa acest nou accident inregistrat la Uzina de Armament Babeni, 4 familii Raman in urma familii distruse, iar in cazul de la Uzina Mecanica Babeni  apropiatii celor patru persoane decedate.

Acesta nu este primul incident care s-a intamplat la uzina din Babeni. In anul 2019 a avut loc o alta explozie, in urma careia un tanar de 22 de ani si-a pierdut viata.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img