ELEVII ÎL TRIMIT PE MINISTRUL EDUCAȚIEI LA … CONTROL

Mai multe asociatii de elevi din tara solicita realizarea unui control psihiatric al ministrului Sorin Cîmpeanu. In comunicatul emis de catre Aociatia Valceana a Elevilor este specificat faptul ca  elevii considera ca actualul ministru al educatiei este inapt psihic pentu a-si indeplini atributiile, mai mult, in opinia elevilor, deciziile acestuia pot reprezenta un pericol social pentru elevi, parinti si cadre didactic.

Elevii considera noua lege prin care se impune pragul de cel putin  60% din personalul unitatilor de invatamant vaccinat pentru functionarea scolilor in format fizic ca fiind un absurda. Se poate ajunge la situatii in care daca o școală care se află într-o localitate care are o incidență mică, dar care nu are 60% din personal vaccinat, ar putea reprezenta un pericol de infectare mai mare decât o școală aflată într-o localitate cu incidența peste 10 la mie, dar care are majoritatea personalului vaccinat.

Avand in vedere afirmatiile grave ale reprezentantiilor elevilor din Roamania, o reactie a ministrului educatiei este necesara pentru a putea fi lamurit acest conflict care pare ca nu se mai termina niciodata.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img