Elevii din Budești au început semestrul al doilea într-o „școală modernă”

Semestrul al doilea al anului școlar 2021- 2022 a început pentru elevii Școlii Gimnaziale Budești într-o clădire reabilitată total după standarde europene. Lucrările au început în urmă cu doi ani, iar acum elevii și profesorii se bucură de o unitate modernă de învățământ.

„Atât cadrele didactice, cât și elevii au pășit cu emoție în acest semestru doi într-o școală nouă, după ce aproximativ doi ani de zile unitatea de învățământ s-a aflat într-un proces de reabilitare total. Elevii au venit entuziasmați la clase și chiar dacă suntem la mijlocul anului școlar, începutul semestrului doi a fost ca prima zi de școală, acum într-o clădire nouă! 

Mă bucur că într-un timp scurt am reușit să finalizez proiectul de reabilitare a Școlii Gimnaziale Budești, contribuind astfel la asigurarea celor mai bune condiții în desfășurarea actului de învățământ și, totodată, la crearea mediului propice performanței!”, a transmis primarul comunei Budești, Ion Vlădulescu.

Accent pe infrastructura școlară

De curând, senatoarea Claudia Banu și deputatul Laurențiu Cazan au vizitat comuna Budești pentru vizionarea celor mai importante proiecte finanțate de Guvern, din fonduri europene, dar și de la bugetul local.

„Comuna limitrofă municipiului se poate mândri, de anul acesta, cu o investiție majoră în infrastructura școlară, Școala Gimnazială Budești. Aceasta a trecut printr-un amplu proces de extindere, reabilitare și dotare, finanțat din fonduri europene. Astfel, peste 350 de copii și cadre didactice se bucură de condiții moderne de educație”, a spus senatoarea PNL Claudia Banu.

De asemenea, alte investiții importante din Budești reprezintă construcția Grădiniței cu Program Prelungit, investiție realizată prin PNDL 2, și amenajarea unui cabinet stomatologic pentru copiii din comună.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img