Elevii de la Liceul Sanitar „Antim Ivireanul” şi de la Şcoala Gimnazială „Anton Pann” îşi vor recăpăta sălile de sport

Solicitarea Primăriei de restrângere a activităţii de vaccinare şi de eliberare a unor săli de sport şcolare s-a bucurat de succes. Astfel, sălile de sport de la Liceul Sanitar „Antim Ivireanul” şi de la Şcoala Gimnazială „Anton Pann” vor fi destinate din nou activității sportive a elevilor, după ce au fost transformate în centre de vaccinare. Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea a primit avizul Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 pentru acest demers. 

Din data de 6 februarie, activitatea de vaccinare din centrul de la Liceul Sanitar „Antim Ivireanul” se întrerupe, iar sala de sport îşi va relua destinaţia iniţială, informează reprezentanții Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea. Fluxul de vaccinare cu serul de la Moderna de aici se va muta la centrul de vaccinare de la Liceul Forestier, unde va fi disponibil alături de fluxurile de vaccinare cu Pfizer pentru adulţi, cu Pfizer pentru copii şi cu Janssen de la Johnson&Johnson. 

În ceea ce priveşte centrul de vaccinare de la Şcoala Gimnazială ”Anton Pann”, acesta va fi relocat, cu toate fluxurile existente în prezent, la Centrul de Permanenţă din Ostroveni, iar sala de sport va reveni la destinaţia firească după data de 9 februarie, anunță Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img