ELEFANTUL CURIOS, PREMIERĂ PENTRU COPII LA ANTON PANN

Dupa premiera de exceptie, Sigur intre lumi, cu care Teatrul Anton Pann a inceput in forta acest an, o alta premiera, de data aceasta pentru copii, va vedea luminile rampei la acest sfarsit de saptamana.

Fiecare regizor are o viziune diferita asupra unui spectacol care a mai fost pus in scena. Cu ce vine nou acest spectacol am aflat de la regizorul Florin Iftode

Scenograful Gelu Risca uimeste cu abilitatea cu care reuseste sa creeze ambiante ce poarta spectatorul in lumi diferite. De la scenografia piesei Singur intre lumi, unde spectatorul este plasat intro lume ireala, cu foarte multa usurinta si inspiratie creaza décorul unei piese pentru copii, asa cum este cazul premierei Elefantelul curios.

Personajul principal Elefantelul curios este interpretat de talentata actrita Maria Muntean, care poate fi admirata si in piesa pentru publicul larg, Un parc o banca.

Alaturi de Marina Muntea, in premiera Elefantelul curios vor mai evolua actorii papusari Viorica Stamate, Felicia Stefan, Mioara despina, Cristian Bulagea.

Asadar, sambata, 5 februarie, cu incepere de la ora 11,30 cei mai mici si curiosi spectatori sunt asteptati sa afle de la Elefantelul Curios cele mai minunate lucruri, intrun spectacol antrenant, cu muzica si multa bucurie.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img