EFECTELE VALULUI 5: ENERGETIC, ZECE ZILE ONLINE

Autoritatile valcene, in speta Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta au luat decizia de a trece Colegiul Energetic in scenariul 2 de invatare, mai precis toate clasele ale acestui liceu isi vor desfasura cursurile in sistem online. Mqsura se va  aplica incepand cu data de 1 februarie,  cursurile cu prezenta fizica urmand sa fie reluate pe 11 februarie.

Aceasta masura a fost luata ca urmare a solicitarilor conducerii Liceului Energetic de a trece la invatamantul la distanta, deoarece au crescut cazurile de infectare cu covid  in randul profesorilor din aceasta unitate de invatamant.

Reprezentantul inspectoratului scolar judetean Valcea care se ocupa cu gestionarea pandemiei la niveulul judetului nostru trage un semnal de alarma. Cristina Lacatusu decalra ca valul cinci al pandemiei este mai sever decat valul din toamna trecuta.

Alte trei unitati de invatamant se pregatesc sa intre in sistem online de invatamant in cazul cursurilor la nivel gimnazial si liceal. Este vorba de Colegiul National de Informatica Matei Basarab, Scoala Gimnaziala Nr 5 si Liceul Tehnologic Govora.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img