ECHIPAJ DE AMBULANȚĂ UMILIT DE O FEMEIE BEATĂ

Luni seara un eveniment reprobabil a avut loc in comuna Lăpușata. O femeie a sunat la numarul unic de urgenta pentru a anunta faptul ca prietena ei se afla in stare de inconstienta. Ajunsi la fata locului medicii de pe ambulanta au constatat cu stupoare faptul ca femeia “inconstienta” era in stare de ebrietate si pusa pe scandal.

Un medic prezent a descris situatia in care se aflau atat presupusa femeie inconsitenta, cat si prietena acesteia care a sunat la 112:  “Găsim o persoană Într-o evidentă stare de ebrietate, extrem de agresivă. Inclusiv aparținătorii erau extrem de agresivi verbal, chiar și fizic. Apelanta era o foarte bună prietenă a sa, cu care consumase băuturi alcoolice înainte. Când am ajuns acolo au devenit extrem de agresivi, a fost bruscat întreg echipajul, am primit și câteva lovituri, iar mie mi-au distrus ochelarii. Pacientul din inconștient a devenit extrem de conștient și de agresiv.”

In cele din urm a fost nevoie de interventia fortelor de ordine pentru a aplana conflictul.

In cele din urmă  conflictul a fost stins  de polițiștii care au ajuns la fața locului. Agresoarea a fost dusă la Poliție pentru audieri. Femeia se va alege cu un dosar penal pentru loviri și alte violențe, în timp ce prietena ei de pahar riscă și o amendă de până la 4.000 de lei pentru apelare falsă la 112

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img