Drăgășani și Horezu vor beneficia de centuri ocolitoare

0
492

Marian Lazăr, deputat USR, este printre cei mai implicați reprezenanți politici din județ când vine vorba despre dezvoltarea infrastructurii. Acesta a dat la o parte politica și a ales să păstreze relații bune chiar și cu opozanții politici, toate acestea pentru mersul bun al proiectelor de infrastructură.


Prezent în platoul emisiunii Analiza Zilei, deputatul USR a vorbit despre proeictele ce presupun construcția a două centrui ocolitoare, una pentru municipiul Dărgășani și cealaltă pentru orașul Horezu.

Atât primăria Drăgășani, cât și primăria Horezu nu sunt nevoite să participe cu fonduri din bugetul propriu pentru aceste proeicte.

Deputatul Lazăr estimează că maxim în luna mai a anului viitor vor putea începe lucrările la cele două centuri ocolitoare.
Mai mult, un alt proiect ambițios al deputatului USR este întocmirea proiectului pentru construcția unui drum expres care să lege județele Vâlcea, Olt, Dolj și Gorj, după modelul orașelor din Transilvania.

Pentru realizarea acestui proiect este nevoie de o înțelegere la nivelul celor 4 județe implicate, mai spune Marian Lazăr.