DORU VIOREL URSU, ÎNTRE „UMBRE” ȘI „‘ȚARA ULTIMULUI SOLDAT”

Doru Viorel Ursu, politician român și avocat ,de-a lungul timpului a ocupat diferite, functii: ministru de interne al României în Guvernul Petre Roman, procuror si președinte al Tribunalului Militar, secretar de stat la Ministerul de Externe, conferențiar universitar. Experiențele traite si informatiile obtinute au devenit inspiratie pentru carti pe care le publica, precum: COLIVIA CU CIORI VOPSITE, SAH MAT LA ROMANIA, INCLESTAREA, INCEPUT DE SFARSIT, RADIOGRAFIA UNEI LOVITURI DE STAT  2008, ENIGMA MIEILOR ,  SANGE SI CARNE DE OM, ACVARIUL GROAZEI, POKER CU MASTI, carti prin care incearca sa aduca la suprafata adevaruri nespuse.  

Volumul intitulat Arta sinuciderii a fost lansat in urma cu 7 ani la Biblioteca Judeteana Antim Ivireanul.  La sfarsitul saptamanii trecute, tot la Biblioteca valceana, Doru Viorel Ursu si-a prezentat volumul  “Umbre’ si a lansat “Tara ultimului soldatcarte care a vazut tiparul cu doar o zi inainte de lansare.

La eveniment au participat, profesori, scriitori și persoane interesate de scrierile avocatului Doru Viorel Ursu, dar si un fost elev, o personalitate marcanta a orasului nostru.

Cele doua volume “UMBRE’ SI “TARA ULTIMULUI SOLDAT” se afla in patrimoniul Bibliotecii Judeteane si stau la dispozitia celor care vor sa afle adevaruri scoase la iveala de catre avocatul Doru Viorel Ursu. 

Intalnirea s-a incheiat cu o sesiune de autografe.

Continuarea acestui scurt interviu precum si mai multe informatii despre activitatea avocatului Doru Viorel Ursu, cel care a primit dosarul lui Nicu Ceaușescu, despre Securitatea si alte adevaruri istorice din acele timpuri, puteti afla vizionand emisiunea “Armonii pentru trup si suflet’ care se difuzeaza duminica de la ora 11.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img