DOLIU ȘI ÎNTREBĂRI FĂRĂ RĂSPUNS DUPĂ EXPLOZIA DE LA BĂBENI

Noi detalii ies la iveala in urma accidentului teribil de la Uzina de Armament Babeni. Ingrijorator este faptul ca inca nu se cunoaste cauza producerii acestui incident  reprobabil. Atat directorul uzinei, cat si seful de servicu ezita sa raspunda in momentul in care sunt intrebati de cauzele care au dus la producerea exploziei.

Desi directorul uzinei spune ca se respecta toate regulile de procedura pentru dezamorsarea armamentului, parintii unui tanar, care a decedat tot in cadrul aceleiasi companii in anul 2019 , il contrazic pe director si dezvaluie faptul ca angajatii uzinei nu sunt deloc instruiti, iar armamentul este depozitat in conditii nepotrivite.

Directorul acestei uzine a fost condamnat la o  pedeapsa cu inchsoare cu suspendare pentru un alt incident asemanator petrecut in anul 2011, cand acesta avea functia de direcotor  la o uzina din localitatea Sadu.

Se pune problema daca aceasta persoana mai era calificata sa mai ocupe o astfel de functie. In baza a ce criterii a fost numit dansul intr-o noua functie de director la o alta uzina, unde riscurile de incidente mortale sunt foarte ridicate.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img