DEPUTATUL CAZAN A VOTAT LEGEA OFF-SHORE 

Miercuri, 18 Mai, în plenul Camerei Deputaților, deputatul PNL de Vâlcea, Laurențiu Cazan, a votat în favoarea adoptării Legii Offshore – PLx 262/2022, alături de colegii săi deputați.

Acesta a declarat:

„Am votat pentru gaz mai ieftin în casele Românilor, pentru accelerarea investițiilor în Marea Neagră și pentru asigurarea securității și independenței energetice a României.
Este un moment deosebit de important pentru sectorul energetic, dar mai ales pentru dezvoltarea României. Această lege și exploatarea gazelor naturale din bazinul Mării Negre reprezintă șansa unei generații de a atrage investiții, de a beneficia de resurse energetice esențiale la prețuri accesibile, de a dezvolta economia națională și de consolida poziția României ca furnizor de securitate energetică în regiune.
Partidul Național Liberal susține prin măsuri concrete dezvoltarea economică a României, atragerea investițiilor străine și consolidarea sectoarelor esențiale ale economiei. Doar așa vom construi România dezvoltată, România prosperă și România puternică pe care ne-o dorim cu toții.”

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img