„Decembrie Magic” vine cu multe surprize!

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea a pregătit pentru luna decembrie o serie de manifestări grupate sub genericul „Decembrie Magic”, ce se vor desfăşura în Scuarul Mircea cel Bătrân.

În faţa scenei din Scuarul Mircea cel Bătrân va fi delimitat un spaţiu destinat publicului în care vor avea acces doar persoanele care prezintă un certificat verde ce atestă vaccinarea cu schema completă anti SARS-CoV-2 în urmă cu minim 10 zile sau faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 şi doar în limita a 4 mp pentru fiecare spectator, informează Primăria Râmnicu Vâlcea.

La mulți ani, România! – deschiderea oficială a Târgului „Decembrie Magic”

Spectacolul de debut „La Mulţi Ani, România”, dedicat Zilei Naţionale, este programat în data de 1 decembrie, de la ora 18.00. 

Evenimentul va debuta cu aprinderea iluminatului festiv în spaţiul public central al oraşului și deschiderea oficială a Târgului „Decembrie Magic”. Pe scenă va urca ansamblul „Angel Voices”, coordonat de prof. Camelia Clavac, urmat, de la ora 19.00, de un concert de muzică populară şi patriotică susţinut de Adina Roşca şi Cătălin Doinaş. 

Seara va fi încheiată de un foc de artificii programat în jurul orei 20.30.

Ajunul lui Moș Nicolae: Daruri pentru copii

Al doilea eveniment public al lunii decembrie se va desfăşura duminică, 5 decembrie. Spectacolul „Ajunul lui Moş Nicolae” va debuta la ora 18.00 cu piesa de teatru „Muzicanţi de poveste” pusă în secnă de Teatrul Municipal „Ariel”.

Apoi, se vor aprinde luminile în bradul de Crăciun, iar toţii copiii prezenţi vor primi daruri din partea lui Moş Nicolae. 

Spectacolul se va încheia cu un concert de colinde susţinut de Călin Merca şi Emil Floare, împreună cu grupul coral „A Capella”.

Vine, vine Moș Crăciun: X-Mas Party cu Iuliana Beregoi

Pe 23 decembrie se va desfăşura spectacolul „Vine, vine Moş Crăciun”. Începând de la ora 18.00 vor urca pe scenă coriştii ansamblului „Euphonia” al Filarmonicii „Ion Dumitrescu”, care vor interpreta colinde tradiţionale româneşti, dar şi din repertoriul internaţional, iar copiii prezenţi vor primi daruri chiar de la Moş Crăciun, care va face un popas în centrul Râmnicului.

Seara dedicată copiilor va continua după ora 18.40 cu spectacolul „Dor de voi” X-Mas Party susţinut solista din Republica Moldova Iuliana Beregoi. 

Revelion 2022: Băieții de la Noaptea Târziu, pe scena din Râmnicu Vâlcea

Ultimul eveniment din cadrul „Decembrie Magic” este dedicat trecerii în noul an şi va fi desfăşurat doar în condiţiile unor derogări de la restricţiile actuale.

Spectacolul „Revelion 2022” va începe pe 31 decembrie la ora 22.00 cu o sesiune muzicală de warm-up, urmată de un recital al tinerilor vâlceni din ansamblul „Voice Angels”.

Ultimele zeci de minute ale lui 2021 vor fi petrecute în compania trupei „Noaptea Târziu” ai cărei protagonişti – Cuza, Emi şi Cucu – îi vor face pe cei prezenţi să intre în noul an cu zâmbetul pe buze.

Noaptea Târziu. Sursă foto: zutv.ro

Miezul nopţii va fi marcat de un foc de artificii, iar petrecerea va continua şi în prima oră a lui 2022 cu un after-party în stil retro performat la platane de Dee Jay Cristi.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img