Cum arată proiectul inițial al bazei balneoclimaterice de tratament din Ocnele Mari

De curând, primarul din Ocnele Mari, Remus Sasu, și președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, au primit proiectul și studiul de fezabilitate pentru baza balneoclimaterică de tratament care se va construi în stațiunea Ocnele Mari.

„Baza balneoclimaterică de tratament va fi amplasată pe platoul de lângă Ștrandul Ocnele Mari. Mulțumesc și cu acest prilej proiectanților care au găsit o formulă arhitectonică de utilizare în proiect a structurii din beton existente deja și o serie foarte inspirată de soluții moderne pentru întreaga bază și pentru peisajul din jurul ei. Mulțumesc de asemenea președintelui Constantin Rădulescu și Consiliului județean care participă alături de Primăria Ocnele Mari la acest proiect comun”, a declarat primarul Remus Sasu.

Președintele Rădulescu a propus câteva modificări în planurile inițiale

„Am văzut planurile inițiale și am făcut câteva propuneri de modificare a acestora și vreau să le mulțumesc proiectanților că au fost de acord cu ideile mele, de care vor ține cont la definitivarea lucrării de proiectare. În vederea finanțării acestei investiții, vom depune proiectul la CNI și, când se vor deschide liniile de finanțare, vom încerca să obținem și fonduri europene”, a spus președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu. 

În iulie 2021, Primăria Ocnele Mari și Consiliul Județean Vâlcea s-au asociat pentru realizarea acestui proiect.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img