CONAF: Cum se poate dezvolta turismul românesc

Organizat sub egida CONAF, proiectul “România Turistică” – Între impas și oportunitate – reprezintă o serie de dezbateri în județe importante din țară. Dupa intalnirile care s-au desfasurat in judetul Constanta, Cristina Chiriac, presedinte CONAF Romania a venit si in judetul nostru. La Sediul Prefectura judetului Valcea a avut loc o conferinta la care au participat Magda Popescu, presedinte CONAF Valcea, precum si doua membre din conducerea organizatiei valcene, Dorina Mutu, director general Annabella si Sabina Boistean, Managerul Antena 3 Vâlcea, ambele în calitate de vicepreședinte.

In viziunea presedintei CONAF Romania, Cristina Chiriac,” România Turistică – Între impas și oportunitate reprezinta un proiect national prin care se doreste identificarea  problemelor reale și gasirea soluțiilor ușor de implementat!”.În acest context, este foarte importanta activitatea Organizațiilor de Management al Destinațiilor .

Romania are un potential touristic enorm dar care nu este promovat.

Desi Institutia prefectul judetului valcea nu dispune de buget, totusi, prefectul Sebastian Fartat incearca sa gaseasca solutii prin care sa sprijine turismul valcean.

Seria discuțiilor pe marginea acestui proiect va continua pe 2 septembrie la Brașov, 15 octombrie la Suceava, 4 noiembrie Cluj.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img