CONAF a semnat un parteneriat cu BPW Cipru pentru susținerea antreprenoriatului feminin

Președinta Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), Cristina Chiriac, a semnat un parteneriat de colaborare cu Business Professional Woman (BPW) Cipru, în cadrul galei de aniversare a 25 de ani de la înființarea Business Professional Women (BPW) Cipru.

Parteneriat pentru încurajarea antreprenoriatului feminin

Acest parteneriat de colaborare bilaterală și susținere reciprocă presupune încurajarea antreprenoriatului și leadership-ului feminin și potențarea femeilor de afaceri la toate nivelurile de conducere.

„Este o onoare și o bucurie pentru mine să semnez parteneriatul de colaborare cu BPW Cipru prin care ne dorim să identificăm căi reale de acțiune și programe de stimulare a antreprenoriatului feminin. Cheia succesului este să colaborăm cu organizații similare la nivel internațional pentru că doar astfel vom putea să ne implicăm și să acționam global pentru un viitor sigur și sustenabil. Este momentul să poziționăm CONAF pe harta internațională a antreprenoriatului feminin, identificând căi de dezvoltare durabilă într- o lume aflată în continuă schimbare. Susținerea reciprocă, stimularea acțiunii și a asumării femeilor profesioniste de business și implicarea acestora în toate sferele de activitate, inclusiv politică, board-uri de conducere și candidaturi pentru cele mai inalte funcții din stat trebuie să reprezinte nu doar un deziderat în România, ci un obiectiv de atins, a declarat președinta CONAF, Cristina Chiriac.

Președinta CONAF, Cristina Chiriac

Lupta pentru locul femeilor antreprenor în societate

Parteneriatul între CONAF și BPW constă într-un efort comun de acțiune în sectoare cheie de dezvoltare precum educația, sănătatea, digitalizarea, egalitatea de gen, având drept misiune comună crearea unui viitor sustenabil și resilient pentru generațiile viitoare.

Singurul mod de a schimba ceva este să ne implicăm și să acționăm împreună. Primul pas a fost facut, odată cu semnarea parteneriatului cu CONAF. Vor urma pași comuni de acțiune astfel încât să reușim să poziționăm și să potențăm femeile antreprenor acolo unde le este locul în societate. Împreună scriem viitorul și dăm speranță într-o lume aflată în continuă transformare. Femeile antreprenor din toate colțurile lumii pot fi agenții schimbării și accelerării eforturilor pentru o economie sustenabilă”, a spus președinta BPW Cipru, Mary Papadopoulou. 

BPW Cipru este parte a BPW International, o rețea internațională influentă de femei de afaceri din aproape 100 de țări de pe 5 continente. Fondată în 1930, Business Professional Women International dezvoltă potențialul profesional, de conducere și de afaceri al femeilor prin mentorat, creare de rețele, programe și proiecte de dezvoltare a competențelor și de abilitare economică din întreaga lume.

Confederaţia Națională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF este singura confederație care susține și promovează antreprenoriatul feminin și care are ca obiectiv apărarea drepturilor şi intereselor economice, sociale, financiare, juridice și culturale ale femeilor de afaceri în relaţiile cu autoritățile publice şi dezvoltarea unor relaţii de afaceri.

Sursă foto: Facebook CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img