Comunicat de presă: Filiala PNL Vâlcea împlinește 32 de ani

„În urmă cu 32 de ani, pe 14 februarie 1990, a fost reînființată filiala județeană Vâlcea a Partidului Național Liberal.

Acest act a restabilit legătura cu lunga tradiție liberală a județului nostru, marcată, între alții, de activitatea premierului I.G. Duca. Membrii fondatori ai reînființatului PNL au dat expresie atașamentului vâlcenilor pentru libertate și spirit antreprenorial, pentru cinstirea tradițiilor naționale și necesitatea dezvoltării României.


Parcursul Partidului nostru în aceste peste trei decenii de activitate a fost bogat în evenimente și realizări; indiferent dacă ne-am aflat la putere sau în opoziție, strădaniile noastre au fost pentru dezvoltarea țării și creșterea bunăstării concetățenilor noștri. Ca în orice activitate au existat urcușuri și coborâșuri, dar astăzi filiala noastră se poate mândri că a atins maturitatea deplină într-un moment în care liberalii sunt forța principală a guvernării și contribuie decisiv la luarea celor mai importante decizii, într-o perioadă nu lipsită de provocări.

Dorim să îi asigurăm pe membrii partidului nostru și pe simpatizanți, precum și pe toți cetățenii,  că din poziția de conducători ai filialei ne orientăm întreaga activitate astfel încât să consolidăm partidul și capacitatea lui de a lucra în beneficiul românilor. Depunem cu încredere toate eforturile necesare pentru rezolvarea fiecăror probleme cu care ne confruntăm la nivel local și central astfel încât să demonstrăm că putem prin noi înșine să construim România pe care o vom lăsa moștenire copiilor și nepoților noștri. La Mulți Ani, PNL!”, a transmis președintele filialei PNL Vâlcea Cristian Buican, în numele Biroului Politic Județean.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_img
Ultimele știri
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img